INKKAREITA JA FLAMINGO KYLPYLÄLIPUT HYVÄLLÄ DIILILLÄ

Loman jälkeen alkaa täälläkin arki pikkuhiljaa rullaamaan. Täytyy kyllä sanoa, että niin itsellä kuin lapsillakin on rytmit aika pahasti sekaisin kun lomalla nukuimme joka aamu lähes 11.00 saakka!

Tämä viikko starttasi kuitenkin vielä yhdellä vapaapäivällä ja vapaalla kaikista kivointa on kyllä ne rauhalliset ja hitaat aamut kun ei ole mihinkään kiire. Eevillä oli tosin tänään jo koulupäivä ja me Aatun kanssa kävimme vähän raksalla siivoilemassa.


Saimme Melli Ecodesign merkiltä tuossa jokin aika sitten kivan paketin, missä oli ihanat inkkaripaidat lapsille. Näistä paidoista on kumpikin kyllä tykännyt hurjasti ja materiaali on ihanan pehmeää! Mikäli Melli ei vielä ole tuttu merkki niin tässäpä yrityksen taustaa:

Melli EcoDesign -brändi syntyi vuoden 2012 lopulla, kun Mellin äiti kaipasi lastenvaatemarkkinoille kotimaista lastenvaatemerkkiä, joka sisältäisi isompien lastenvaatteiden lisäksi myös oman keskosvauvanvaatemalliston. Vaatteiden tulisi soveltua etenkin herkkäihoisille allergisille lapsille. Tämän vuoksi kaikki Melli EcoDesignin vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta. Kankaat ovat Suomessa valmistettuja ja myös vaatteet ommellaan Suomessa.Eevillä on päällä tuossa tämä inkkaripaita ja lisäksi ihana musta luomupuuvillainen neuletakki, mikä ei oikein kuvissa pääse kyllä oikeuksiinsa. Melliltä köytyy muitakin kivoja kuoseja ja vaatteita myös naisille. Käykäähän ihmeessä tutustumassa!


Vinkkaanpa lisäksi hyvästä tarjouksesta mikä alkoi tänään! Suosittuun Flamingo kylpylään saa nimittäin nyt offerilla sivuston kautta lippuja hyvällä alennuksella. Voimassa on kaksi diiliä ja toisessa saa kahden aikuisen liput Spa kylpylään yhden hinnalla ja toisessa vesipuistopaketti alle puoleen hintaan. Me ollaan tuolla Flamingossa käyty ja lapset tykkäsivät hurjasti! Tarkoitus olisi mennä joskus uudestaankin ja olisihan tuo spa puoli kiva kokea vaikka miehen kanssa kahdestaankin.

Kannattaa kyllä rekiseröityä tuonne sivustolle, sillä siellä on tosi hyviä diilejä niin ravintoloista, kauneuspalveluista, kuntosaleista ym. Tarjouksia voi hakea esimerkiksi kaupungin mukaan. Tämä toimii samalla idealla kuin nyt jo lopettaut Groupon. Tarjoukset pääset näkemään kun lisäät itsesi sähköpostilistalle tästä.

Sain myös yhden lippupaketin arvottavaksi teille ja arvontaan voi osallistua seuraavasti:
Klikkaa tästä tilataksesi offerilla uutiskirje ja palaa sitten kommentoimaan postaukseen olevasi mukana arvonnassa. Laitathan kommentin perään saman sähköpostiosoitteen millä tilasit uutiskirjeen. Voittaja saa liput suoraan tuohon sähköpostiin.

Palkintona siis Flamingo Spa kylpyläliput kahdelle henkilölle. Voit käyttää liput itse tai antaa ne lahjaksi. Liput voimassa 16.2.2017 saakka.

Arvonta on suoritetaan nopealla aikataululla ja arvonta päättyykin jo ke 11.1.2017 klo 22.00*sis mainoslinkin

16 kommenttia

 1. Mukana arvonnassa! :) Mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan! Ilahduttaisin voitolla pk-seudulla asuvaa kummityttöä:) sannis85@suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa.
  Tanja.aaltonen43@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana, olisipa ihanaa! :)

  lillanin@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Perhepaketti ostettu, mukana silti arvonnassa jos vaikka joskus voittais :)
  elena.ronkainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa! :)
  anna.haapamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa hannaharma[@]hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana:)
  Antaisin hyvälle ystävälle lahjaksi.:)
  tjvehv @ gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa
  eeva.ruokolainen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Eeva! Voitit tämän arvonnan, laitan sinulle sähköpostia.

   Poista
 11. Mukana ja itse mentäisi 😄

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa :)
  satumkk@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Olipa houkuttelevan näköisiä tarjouksia ainakin pääkaupunkiseudulla! Olen mukana arvonnassa! t. paivi-peltola@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana! Hannariikkah@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!