KESÄN ASUSTEITA

Vähän tuntuu hassulta postailla kesän asusteista kun lunta tulee taivaan täydeltä. Siis LUN-TA! Täällä on ainakin maa ihan valkoisena ja lämpöasteitakin vain muutama. No, joka tapauksessa tässä pari vinkkiä kivoihin kesä asusteisiin, josko ne lämpöisetkin kelit vielä saapuisivat!


Olen katsellut itselleni uusia aurinkolaseja jo tovin. Tykästyin näihin ray-banin rb3546 mallin laseihin ja mietin näitä aluksi mustana, mutta kun vähän vastaavat minulla jo mustana on niin päädyin näihin sinisiin peililinsseihin ja beigen värisiin sankoihin. Tämä malli ja väri näyttää olevan suosittu ja monesta paikkaa loppu, mutta näitä kyseisiä löytyy ainakin MyTheresalta täältä.

 paita Inwear (täältä) // laukku Celine // lasit Ray-Ban // hame InWear (täältä) // kengät Vagabond (täältä)


Olen tykästynyt tosi paljon noihin kuvissa näkyviin InWearin vaatteisiin, jotka sain ellokselta. Kuvassani tuo pitkä vekkihame ei aivan pääse oikeuksiinsa kun kun vähän ryppyinen ja muutenkin paremmin sen hahmottaisi kun olisi päällä. Koitanpa kelien lämmettyä vielä napata sovituskuvaa siitäkin, mutta täältä löytyy nyt vähän parempi kuva hameesta.  Materiaali on kivan ohutta trikoomaista ja varmasti tosi kiva kesän lämpöisemmilläkin keleillä. Kuvan toppi on myös mukavan tuntuista joustavaa materiaalia ja on tuollainen rento ja löysä malli.

Itse suosin yleensä vagabondin kenkiä, niissä on itselleni usein paras malli ja yleensä merkin kengät ovat tosi mukavat jalassa. Nämä mustat sandaalit ovat tosi nätit ja korosta huolimatta eivät ole tennarityypillekään mitenkään vaikeilta käyttää. Myös tämä malli on tosi kiva ja muita merkin kesäkenkiä pääset kurkkaamaan tästä.Eiköhän näillä kesä pärjätä, jos se kesä vaan joskus sieltä tulee. Toivotaan hyviä kelejä jo kesäkuulle, sillä silloin minulla alkaa kesäloma!

*sis mainoslinkin
*InWear tuotteet ja vagabond kengät saatu

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina!