LUOTTOFARKUISSA JA -20% LISÄALENNUS

Niin se vaan kesäloma lähenee loppuaan ja huomenna pitäisikin suunnata sitten takaisin työmaalle. Loma menikin meillä muuttohommissa ja Tamperetta pidemmälle emme ehtineet lomareissullekaan. No, onhan tässä vielä kesää jäljellä ja viikonloppuja edessä, joten ehkä sitä vielä ehditään jossain piipahtaa.

Tässä muutama asukuva pitkästä aikaa! Samalla vinkkaan, että tänään starttasi House of Brandonilla alen lopetuskamppis ja sieltä saa nyt -20% lisäalennuksen kaikista aletuotteista koodilla JLSLS. Kaikki aletuotteet pääset tsekkaamaan tästä.


Kuinka moni muu tykkää Dr.Denimin farkuista? Itse olen todennut nämä yhdeksi suosikeistani, ovat tosi mukavat jalassa. Mustissa tosin ainut vika on, että väri haalistuu käytössä, mutta se taitaa olla monien mustien farkkujen ongelma. House of Brandonilla on hyvä valikoima myös näitä Dr. Denimin farkkuja, itselläni löytyy näitä useammasa väristä ja kuvassa on Lexy malli dank blue värissä. Kuvassa  myös Onlyn kiva uutuus, Mili top armeijanvihreänä. Tätä löytyy tuolta myös mustana ja valkoisena.

 paita Only // farkut Dr.Denim // kengät Gucci // laukku LVTässä vielä muutama poiminta alepuolelta, myös miesten osastolla oli hyvin vielä kokoja jäljellä! Näistä siis kaikista -20% lisäalennus!


*sis mainoslinkin
**Paita ja farkut saatu

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina!