MAANLÄHEISIÄ SÄVYJÄ

Viimeaikoina olen kovasti ihastunut kaikkiin maanläheisiin sävyihin ja kun kodissamme on paljon mustaa ja valkoista pinnoissa, tuovat nämä murretut sävyt vähän kodikkaamman tunnelman. Kerroinkin viime postauksessa elloksen -25% alekoodista ja mainitsin siinä heidän kivat pellavapetivaatteet. Nuo mainitsemani petivaatteet näkyvätkin näissä kuvissa mitkä nappasin makuuhuoneestamme. Meillä on nuo beiget, mutta haaveilen vielä niistä vihreistä, mitkä menisivät niin kivasti tapetin kanssa. Postauksen lopusta löytyy vielä tuo alekoodi, joka on voimassa 9.7.2017 saakka.

Meidän makkari on vielä vähän keskeneräinen. Sieltä puuttuu mm. yöpöydät, joiden pitäisi saapua tilauksesta heinäkuussa, lisäksi puuttuu yksi valolista, matto ja vaikka mitä.Ostin tuon kuvassa näkyvän Ikean penkin/pöydän alunperin juuri tänne makkariin sängyn jalkopäähän tasoksi. Itse sängynpäätykin meiltä vielä puuttuu, mutta katsellaan rauhassa. Tuo Ikean pöytä on nyt ollut tuossa tv-tilassa sohvapöytänä mihin se sopi mitoiltaan täydellisesti, mutta siirsin sen nyt tänne makkariin hetkeksi.Olkkarissa on meillä myös paljon noita maanläheisiä sävyjä ja nuo ihanat beiget hapsutyynyt ovat myös ellokselta, löytyvät sivuilta täältä. Ne sopivatkin meillä moneen tilaan ja testailin niitä näihin kuviin niin makkariin, olkkariin kuin tuohon tv-tilaankin.
Mites, iskeekö maanläheiset sävyt teihin vai tykkäättekö enemmän kirkkaista väreistä vai esimerkiksi graafisesta mustavalkoisesta? Laitan tähän vielä tuon edellisessä postauksessa olleen alekoodivinkin, jolla saatte alen esimerkiksi noista pussilakanoista ja monista muista jutuista.

Tosiaan ellokselta saa nyt koko tilauksesta -25% alennuksen koodilla 365401.Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Ostoksille pääset tästä.

Alennus on voimassa 9.7.2017 asti,  alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin,
ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx,
Morris ja Marimekko.

Lisäksi ellokselta saa kaikista huonekaluista -20% alennuksen koodilla 355748. Kurkkaa huonekalut täältä.*tyynytja petivaatteet saatu
**sis mainoslinkin

2 kommenttia

Kommentit piristävät aina!